Hengittävä HOT Italiassa huhtikuussa

Tule mukaamme Italiaan oppimaan ja palautumaan! Tavoitteena on joustavampi, myötätuntoisempi ja hengittävämpi mieli. Paikkoja rajoitetusti. Varaa itsellesi joululahja keväälle.

 

Koulutus järjestetään 18. – 21.4.2020 Podere Porcinossa (Civitella d’Agliano, Lazio, Italia).

Ilmoittautuminen tehdään 31.1.2020 mennessä sähköpostilla (minna.martin@outlook.com). Minnalta voit kysellä myös lisätietoja.

Osallistujat järjestävät itse lennot Italiaan ja junamatkan Alvianon juna-asemalle. Tapaaminen juna-asemalla la 18.4.2020 klo 14.00. Asemalle pääsee hyvin esimerkiksi Roomasta. Asemalta on autokyyditys kurssipaikkaan.

Koulutuksen kohderyhmä on hengitystyöskentelystä ja hyväksymis- ja omistautumisterapiasta (HOT) kiinnostuneet terveydenhuollon ja ihmissuhdetyön ammattihenkilöt. Hengitystyöskentelystä tai HOTista ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Kouluttajina toimivat Minna Martin, psykologi, psykoterapeutti VET, hengityskoulumenetelmän kouluttaja ja Kalle Partanen, psykologi, psykoterapeutti, HOT kouluttaja.

Koulutuksen työskentelytavat ovat psykofyysisen hengitysterapian ja hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) työtavat. Koulutus sisältää kehollista, toiminnallista, tiedollista, mielikuvallista ja luovaa työskentelyä ryhmässä. Tavoitteena on ammatillisen osaamisen syventäminen ja oman jaksamisen tukeminen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 360 €.  Veroton hinta 290,32 € + veron osuus 69,68 € (alv 24 %).

Varausmaksu ilmoittautuessa 150 €. Veroton hinta 120,97 €, veron osuus 29,03 €. Ei palautusta peruuttaessa. Loput osallistumismaksusta 210 €. Veroton hinta 169,35 €, veron osuus 40,64 €. Palautus sairauden sattuessa (lääkärintodistus).

Täyshoito 225 €/3 vrk (75 € per vrk) maksetaan käteisellä paikan päällä. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, illallinen. Ruoka on erittäin maukasta italialaista kasvispitoista ruokaa. Yöpyminen tapahtuu neljän hengen huoneissa, liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. Kyyti 50 € (meno-paluu kurssipaikan ja juna-aseman välillä, maksetaan käteisellä paikan päällä).  Hintoihin voi vielä tulla pieniä tarkennuksia.

Tarkempi aikataulu

Lauantai 18.4.

Tapaaminen Alvianon asemalla klo 14.00 (tai 14.30 riippuen juna-aikataulusta, joka tarkentuu myöhemmin)

Saapuminen kurssipaikkaan, majoittuminen

klo 16-18.15 esittäytyminen ja ensimmäinen harjoitus

klo 19.30 illallinen

Sunnuntai ja maanantai 19.4. ja 20.4.

klo 9.00-12.30 kurssiohjelmaa (sis. tauon)

klo 13.00 lounas ja tauko

klo 14.45 kahvi

klo 15-18.15 kurssiohjelmaa (sis. tauon)

klo 19 illallinen

Tiistai 21.4.

klo 9.00-12.30 kurssiohjelmaa ja kurssin päätös (sis. tauon)

klo 13.00 lounas

Koulutukseen sisältyy yhteensä 23 opetustuntia (45 min).

 

Kouluttajien esittely

 

Minna Martin

Minna on pitkän linjan kokenut psykologi ja psykoterapeutti.

Tällä kurssilla Minna ohjaa psykofyysisestä hengitysterapiasta (hengityskoulusta) peräisin olevia kokemuksellisia harjoituksia. Harjoitusten avulla voi löytää myötätuntoisempaa suhdetta itseen ja saada tilaisuuden hellittää. Lue lisää Minnan työstä.

Kalle Partanen

Kalle on psykologi ja psykoterapeutti. Kalle auttaa tällä kurssilla omaksumaan HOTin perusperiaatteita ja yhdistämään niitä hengitysterapiaan. Tavoitteena on joustavampi, myötätuntoisempi ja hengittävämpi mieli. Lue lisää Kallen työstä.

Jos HOT on sinulle uutta, katso video HOTin perusperiaatteista. Lyhyellä videolla  HOTin suomalainen pioneeri Arto Pietikäinen valaisee asiaa ytimekkäästi.

Kurssipaikan esittely

Gianni Abbatte ja Maria Malleier

Kurssipaikkaa pitävät viehättävä pariskunta Maria Malleier ja Gianni Abbate.

Ympäristö on erittäin kaunis ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet viettää rauhallista lepoaikaa tai liikkua taukojen aikana.

Vieraile paikan nettisivuilla tai käy Facebook-sivuilla.

Ilmoittautuminen tehdään 31.1.2020 mennessä sähköpostilla (minna.martin@outlook.com).